dimecres, 29 d’agost del 2007

MOBILITAT GEOGRÀFICA (trasllats i comissions de servei)

A la nòmina hi ha de constar el centre de treball on es adscrit l'empleat.
Les distàncies s'han de calcular de centre de treball a centre de treball.
La comissió de servei és un canvi de centre de treball puntual (per exemple: substituir una baixa).
El trasllat és diferent de la comissió de servei, perquè suposa un canvi de centre de treball d'una manera més permanent.
L'escassetat de plantilles i la dissolució dels equips de substitucions provoquen un increment de treballadors que es veuen afectats per aquests desplaçaments. La solució passa per una major contractació de personal.

trasllats i comissions de servei
mobilitat geogràfica

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Et regategen el quilometratge... i l'acabes pagant de la teva pròpia butxaca, d'altra banda, una trentena de persones porten cotxe d'empresa (audi, bmw, etc).
Si l'empresa vol desplaçar-te a una altra oficina, s'entén que per necessitats de la pròpia empresa, o per la raó que sigui, el quilometratge no pot anar a càrrec de l'empleat. ON COLLONS S'ÉS VIST AIXÒ.

Anònim ha dit...

no hem de posar el cotxe particular a disposició de l'empresa i molt menys sense cap mena de compensació

Anònim ha dit...

segurament és normal que una bona colla de directius portin el cotxe que l'empresa els hi posa a la seva disposició, tant com per a us privat com per a la feina, però el que no és de rebut és que a la resta ens el facin posar a canvi de res: això és espoliació, i em quedo curt. Estic d'acord amb el comentari anterior: enlloc està escrit que haguem de posar el nostre cotxe a disposició de l'empresa sense cobrar el que costa.