dijous, 15 de novembre del 2007

A CHRISTMAS CAROL (1843) "Conte de Nadal"


Charles Dickens (1812-1870), autor de la novel·la Conte de Nadal, descriu el protagonista Ebenezer Scrooge com un banquer, usurer, addicte al treball, que la nit de Nadal rep la visita de tres fantasmes nadalencs (passat, present i futur) ...

un altre Nadal

10 comentaris:

Anònim ha dit...

És increible que l'empresa hagi eliminat les participacions de la loteria de Nadal (sense recàrrec) que es feia tradicionalment i s'ha de ser molt garrepa per continuar amb 100 miserables euros del lot de nadal després de tants anys.

Desmotivadors i garrepes!!!

Anònim ha dit...

Currat això dels enllaços a la wikipèdia.

Anònim ha dit...

hi ha gent que no canviarà mai: garrepes ahir, garrepes avui, garrepes sempre.

Anònim ha dit...

Certament, trobo patetic que l'empresa no ens continui oferint la loteria nadal gratuitament i que, si la volem, ens toqui pagar el 10% de la participacio a una entitat que periodicament ja ens cobra un rebut de socis.

Anònim ha dit...

Per començar no és la loteria de l'empresa. El club fa loteria com qualsevol entitat, com per exemple el sindicat, que ens cobra el 25% ,a banda de la quota d'afiliació als afiliats. A més, ningú t'obliga a comprar-ne, com tampoc és obligació de l'empresa fer-ne.

Anònim ha dit...

Estic d'acord, no és la loteria de l'empresa: Aquest és el problema!

Em sembla molt bé que el club faci la loteria i cobri un donatiu com fan els sindicats i moltes altres entitats, associacions i partits. Qui no en vulgui que no en compri. Jo, per si de cas, ja n'he demanat.

Però repeteixo, el problema és que l'empresa ha deixat de fer el que feia anys i panys, ha trencat una tradició que era factor de cohesió en la il·lusió col·lectiva. La pregunta que cal fer és per què ha deixat de fer-la?

Podrien haver conviscut la del club i la de l'empresa!

I pel que fa al lot de nadal: misèria (de miserables).

Anònim ha dit...

Potser l'empresa no té l'obligació de fer la loteria de nadal, tot i que ho trobo lamentable pel fet de carregar-se una tradició ben arrelada, però en el tema del lot de nadal no hi ha excusa que valgui, és pura garreperia.

Anònim ha dit...

Tenim el lot de nadal tant congelat que d'aqui a pocs anys serà una almoina.

Anònim ha dit...

Quien parte, reparte y se lleva la mejor parte.

Anònim ha dit...

LOTERIA DE NADAL:

ningú pot dir NO al fet que cemCLUB (abans APcem) faci loteria i per cada taló en demani una petita col·laboració, com fa tota associació, entitat, sindicat, partit, etc., al contrari, és un servei més

però... no estic segur que sigui loteria del CLUB ja que el correu electrònic de comanda de loteria s'envia automàticament a la bústia dept.541 i no a la bústia del CLUB, i aquí és on resideix el problema, la col·laboració va a parar al CLUB quan la gestió la fa CEM amb gent del dept.541

1.- si CLUB vol fer loteria i demanar un percentatge de col·laboració, que ho faci, però també l'hauria de gestionar

2.- per una altra banda, la loteria de CEM


LOT DE NADAL:

800 empleats per 100 €, això fa un total de 80.000 €, si afegissin 20 € més per empleat serien 96.000 €, una diferència de 16.000 €

... són tants anys que un ja no sap que dir, que hi farem