dimecres, 24 d’octubre del 2007

SIGNAT EL CONVENI COL·LECTIU 2007-2010

Avui s'ha procedit a la signatura del Conveni Col·lectiu per als anys 2007 a 2010, subscrit per l'ACARL i els sindicats CCOO i CSICA (68,06% de representació). Un Conveni que suposa més capacitat adquisitiva mitjançant el Plus Conveni, l'Ajuda de Guarderia i el Préstec Habitatge. Un Conveni que ens dóna més temps per a viure mitjançant el tancament de les tardes dels dijous de Nadal, un dia addicional de permís i les mesures de conciliació. Un Conveni que obre més camins per a avançar en matèria d'Igualtat i Formació. En definitiva, EL TEU CONVENI.

signat el Conveni Col·lectiu

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El temps dóna i treu raons, per tant, temps al temps.
Aquest Conveni és un bon Conveni.

Anònim ha dit...

És un bon Conveni, no feu cas de la propaganda filibustera dels que no han tingut pebrots de signar aquest Conveni. Ni que repeteixin mil vegades mil mentides les podran fer creibles.

Anònim ha dit...

La mentida és poderosa i efectiva contra ments febles, per això cal llegir amb atenció el que s'ha aconseguit i així evitar caure en el parany de l'engany.
No he vist enlloc que es modifiqui l'horari. Només he detectat coses positives, d'entrada, més calés, més dijous tarda alliberats, un dia més de permís, més ajudes d'estudis, etc.

Anònim ha dit...

Doncs jo volia fer un post-grau i ara tindré una ajuda que m'anirà molt bé. Gràcies, cocos.

Anònim ha dit...

No importa la freqüència amb què es demostri que una mentida és falsa. Sempre haurà cert percentatge de gent que cregui que és veritat (Llei de la mentida).

JO NO EM CREC als que són Uns Grans Tergiversadors.