dimarts, 13 d’octubre del 2009

CCOO CONDICIONEM EL NOSTRE VOT

Davant la celebració del Consell d’Administració per decidir l’inici d’un procés de fusió, CCOO hem condicionat el nostre recolzament a la signatura d’un acord laboral que reculli els següents punts:
Garanties en matèria laboral: ocupació i cohesió
Per a CCOO la prioritat en qualsevol procés de reestructuració és l’ocupació. Cal signar un acord laboral que asseguri els llocs de treball de les caixes i dels seus grups empresarials, així com la cohesió laboral a través de l’homogeneïtzació i millora de les condicions laborals, fent extensives a tota la plantilla de la nova entitat les millors condicions (acords laborals de Caixa Catalunya).

Garanties de viabilitat econòmica
Qualsevol projecte de fusió ha de demostrar la seva solidesa a futur. CCOO exigeix la presentació d’un projecte viable, assentat en aspectes econòmics i d’utilitat social per al seu entorn.

Garanties en matèria social
La naturalesa jurídica de l’entitat resultant ha de continuar essent una caixa d’estalvis, amb un compromís ferm de responsabilitat vers el conjunt de la societat, els seus clients i els seus treballadors/es.

Amb el vostre recolzament, les Seccions Sindicals de CCOO de Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa defensarem els llocs de treball, els interessos i drets de tota la plantilla.

PDF comunicat en PDF