dimecres, 14 d’octubre del 2009

NOMÉS PODREM ACONSEGUIR-HO AMB TU

Un cop anunciat l’inici del procés de fusió, CCOO hem condicionat la nostra aprovació a la negociació d’un acord laboral, per la qual cosa caldrà constituir una mesa a fi d’acordar les condicions socials de la plantilla de l’entitat resultant.

És en aquests moments, en què tindrem a sobre la taula el conjunt de les condicions laborals de tots, quan ens cal més que mai el vostre recolzament. Volem que l’empresa sigui conscient de que tota la plantilla està asseguda a la mesa negociadora. Heu de pensar que el que allà succeeixi marcarà el futur de l’ordre laboral i social de la nova entitat. És per això que us demanem a totes i a tots, especialment ara, l’afiliació a CCOO.

CCOO posem al servei de la bona fi d’aquest procés la nostra estructura sindical, que abasta tots els sectors econòmics i els diferents territoris. Comptem també amb la capacitat d’influència que ens atorga el fet de ser, en tant que sindicat majoritari, interlocutors socials a tots els estaments empresarials i polítics. Tenim l’experiència que ens dóna haver participat en totes les anteriors reestructuracions que hi ha hagut al sector.

Tot això no és res si no podem tenir i acreditar el teu recolzament. CCOO sempre actuem en representació de tots i negociem per a tots, però ara ens cal poder fer una demostració de la nostra força negociadora. Ara més que mai, per defensar eficaçment el teu lloc de treball, les teves condicions laborals i de vida, ens cal tenir-te al costat.

PDF comunicat en PDF