dijous, 7 de juny del 2007

BLOG creat

Hola a tothom,

Hem creat aquest BLOG dijous, dia 7 de juny de 2007.

Desitgem que les notícies que publiquem en aquest blog de CCOO secció sindical caixa manresa siguin del vostre interès així com els comentaris rebuts de tothom.

Salutacions,


Create polls and vote for free. dPolls.com

9 comentaris:

CCOO caixa manresa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

ep!
això funciona

Anònim ha dit...

tot és començar
sort!

mabek ha dit...

Enhorabona per aquesta iniciativa que ens permetera exposar els nostres problemes cotidians amb possibilitat de resposta rápida per qualsevol dels companys .
Felicitacións.... i ànim a tots.

Anònim ha dit...

Molt bo. Ara cal que ho aprofitem per expressar les nostres opinions amb tota llibertat. No afluixem!

Anònim ha dit...

congratulem-nos tots plegats per aquesta porta que se'ns ha obert on podem deixar constància de les nostres opinions

Anònim ha dit...

És bastant trist que ens haguem d'alegrar d'una iniciativa com aquesta: la creació d'un blog per exposar problemes i tenir ràpida resposta per part de la secció.
Entenc que una secció sindical hauria de ser més pro-activa i comptar amb la força del col·lectiu de treballadors...
però en aquesta casa això ja no és possible; la gent no té consciència de classe (la prova son les hores que es fan, per por) i els representants sindicals no tenen la capacitat negociadora suficient com per afrontar els temes que realment ens preocupen amb la força que caldria.
Sovint penso que el sindicalisme és mort (o comprat, que seria pitjor).

Anònim ha dit...

No n'estic d'acord amb l'opinió de "utopista" , la respecto aixó si.Els que fá temps que estem per aquesta casa recordem que fá uns anys aquí no s'obria la boca..llavors si que semblava mort o comprat el sindicalisme o pot ser no hi havien prous "cu....." per dir les coses. Ara es diuen ,no tenim tot el que voldriem, peró s'estan aconseguint coses..algunes importants altres no tant, i segur que ens queda molt camí per recorrer. Es fácil dir ¡aquests no fan res! peró i nosaltres, que fem? esperar que ens donin tot fet?. Crec que hauriem de recolzar als companys que intenten que la nostra vida laboral sigui cada vegada millor, i ja que tenim aquest "blog", aprofitent-lo com una eina positiva.

Anònim ha dit...

adreçat a utopista:

certament ens manca consciencia de classe i per tant la força dels treballadors de la que parles és ben pobre, i sent aixi com podem gosar criticar als qui donen le cara per nosaltres?
secundariem de forma majoritària una crida a la vaga per defensar un bon conveni, per posar un exemple?
convindràs amb mi que, si més no, els de ccoo ens han demostrat que són valents obrint aquet espai de lliurepensament (no esperaries que ho fes la direcció...)
jo també penso que cal aprofitar-lo i deixar escrites les nostres opinions i crítiques i recolzar als companys sindicalistes
ànim, companys i companyes de ccoo!