dimecres, 13 de juny del 2007

SOSTRE DE VIDRE

La llei orgànica per la igualtat efectiva entre homes i dones aprovada el passat mes de març estableix que les empreses de més de 250 treballadors i treballadores tindran l'obligació d'incloure Plans d'Igualtat amb l'objectiu de promoure la igualtat real i millorar la posició laboral de les dones i evitar que l'accés a determinats nivells, plans de promoció, salaris, etc., sigui més favorable per als homes.

el dit a la nafra 2007

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja va sent hora que les direccions de les empreses es posin les piles i la vostra de les que més. Fins ara han negat l'evidencia, ara hauran de complir la llei.

Anònim ha dit...

fent una ullada al comunicat del peu de l'article i més concretament en el seu apartat "canvis de nivell professional" sembla que L'HORITZÓ, per a les dones, queda ancorat en el Nivell VIII.
Sigui l'empresa que sigui, no m'agrada que la meva dona i/o la meva filla tinguin una espectativa real de progressió professional de 1/2 respecte de la expectativa de progressió profesional dels homes.

Anònim ha dit...

jo pensava que tenint una dona com a cap de recursos humans la cosa canviaria pero tot segueix igual, a veure si aconseguiu un bon pla d'igualtat

Anònim ha dit...

La veritat és que com a dona em resulta denigrant treballar en aquesta entitat. No només quedem discriminades alhora de que es pensi en nosaltres pels ascensos professionals, sino que hem de realitzar una veritable lluita per fer-nos valer amb dignitat i professionalitat davant d'una direcció perversament masclista. No m'agraden les discriminacions positives, però és per "empreses" com la nostra que es fa necessari crear una llei d'aquest tipus.

Anònim ha dit...

què passa? que aquí no hi diu res ningú més? tant bé estem la majoria de dones en aquesta empresa òbviament masclista? estem adormides? les nostres evolucions professionals són aclaparadorament inferiors a la dels homes!

Anònim ha dit...

Com és possible que les dones d'aquesta casa ni tan sols participin en aquesta iniciativa ?
Tant be estem ??
Saveu que esteu fent el joc a quí tan critiqueu ??
Vinga dones !!!!