dimecres, 22 d’abril del 2009

APLICACIÓ SALARIAL 2% A COMPTE "LA CAIXA"

Encara que aquesta aplicació no resol el conflicte generat al sector, provocat per la negativa de les direccions de les caixes a complir amb la clàusula salarial pactada, COMFIA-CCOO veiem com un avanç la decisió de la direcció de “la Caixa” d'aplicar un increment a compte del 2% dels salaris del Conveni, ja que aquesta aplicació supera la recomanació realitzada per la patronal ACARL –de la que l'entitat en forma part- que havia xifrat aquest increment en tan sols un 1%.

Després d'engegar diverses mobilitzacions, iniciades el passat 27 de març, COMFIA-CCOO vam presentar Conflicte Col·lectiu per a reclamar la correcta aplicació de la clàusula salarial del Conveni.

Una vegada més s'evidencia la miopia d’algunes direccions de caixes que pretenen amagar els seus problemes de gestió, que la crisi ha aguditzat, mitjançant una posició obstinada de no voler pagar el que es deu a la plantilla. Estan equivocats si pensen que escatimant unes dècimes de l'IPC podran resoldre els seus problemes interns de gestió.

Esperem que les direccions de la resta d'entitats actuïn amb més responsabilitat vers les seves plantilles i procedeixin, com a mínim, a efectuar els mateixos increments que “la Caixa”.

PDF comunicat en PDF