divendres, 3 d’abril del 2009

DEMANDA CONTRA L'ACARL


S'ha interposar una demanda de conflicte col·lectiu contra l’ACARL, tot exigint a la patronal que ens doni allò que és nostre; és a dir, que apliqui l’increment salarial del 2% a compte de l’IPC, tal com està recollit en el Conveni. L’ACARL intenta evitar de complir amb el que va pactar, però nosaltres l’hi estem reclamant per tots els mitjans que tenim a la nostra disposició. Els sindicats demandants som CCOO i CSICA, tots dos firmants del Conveni Col·lectiu.

Això és tan sols la continuació de les actuacions que vàrem iniciar per exigir el compliment dels compromisos contrets per la patronal amb les plantilles de les Caixes d’Estalvis.

L’incompliment és tan irresponsable com il·lògic, i no el podem permetre de cap manera.

Actuarem amb totes les armes que tenim al nostre abast. Ja vam començar amb les mobilitzacions de delegats sindicals, i ara hem iniciat la via judicial per exigir els drets que ens dóna la llei.

No pararem fins aconseguir d’obtenir el que ens deuen. Nosaltres complim els nostres compromisos, i farem tot el que calgui perquè l’altra part compleixi també amb nosaltres.

PDF comunicat en PDF

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ara, ara sí, ni un pas enrera

Anònim ha dit...

fins "enterrar-los al mar"