dijous, 3 de desembre del 2009

ASSEMBLEA INFORMATIVA

Ahir dimecres, dia 2 de novembre, a les 17.00 vàrem celebrar, a l’auditori de l’edifici sindical de Manresa, assemblea informativa del preacord d’integració de les caixes de Manresa, Catalunya i Tarragona.

La convocatòria la vàrem fer extensiva, mitjançant fax i trucades telefòniques, a les oficines de Caixa Catalunya i Caixa Tarragona de la comarca del Bages.

A l’auditori, amb una capacitat per a 104 persones, hi van assistir 81 persones.

A la ponència, a més d’en Tino, secretari general de CCOO-Caixa Manresa, i en Benet, secretari d’acció sindical de CCOO-Caixa Manresa, vàrem comptar també amb la presència d’en Josep Alonso, secretari d’acció sindical de CCOO-Caixa Catalunya, a la vegada que secretari d’acció sindical de la federació COMFIA-CCOO de Catalunya. La seva presència va ser de molta utilitat donat que, entre d’altres qüestions plantejades a l’assemblea informativa, les condicions referents a homologació salarial, préstecs, etc. per a la nova caixa resultant de la fusió, seran les actuals de Caixa Catalunya.

CCOO hem cregut oportú celebrar aquesta assemblea aquest dimecres a Manresa, de la mateixa manera que altres ho han fet a Barcelona el dia abans, i altres, si no ho han fet, ho faran properament.

PDF comunicat en PDF

2 comentaris:

fusinat1800 ha dit...

http://www.boe.es/boe/dias/2009/12/14/pdfs/BOE-B-2009-43213.pdf

Bé ja ho tenim aquí!I ARA QUE??
el preacord definitiu, per quant?
ahir reunió pateticoinformativa amb RRHH, moltes preguntes i poques respostes clares!!
els de UGT i eren, vosaltres no.¿?

CCOO caixa manresa ha dit...

1. Efectivament el 21 de gener del 2010 hi ha l'assemblea general i aquesta ha de ratificar, o no, l'aprovació del pla d'integració feta pel consell d'administració del dia 4 de desembre.
2. El preacord ja el tenim signat des del 26 de novembre. Ara estem treballant en el seu desenvolupament per aconseguir l'acord laboral.
3. Quant a la reunió informativa, d'ahir, per part de RRHH, ja hem fet la nostra valoració en l'e-mail enviat a la plantilla avui dimarts.
4. Nosaltres, CCOO, hi erem, no tota la secció sindical, la qual la conformem un total de 15 persones, però sí una representació de la mateixa.