dijous, 24 de desembre del 2009

MESA NEGOCIADORA 23.12.2009

Dimecres 23 s’ha celebrat la primera reunió de la mesa negociadora entre els Sindicats i les direccions de les caixes, per tal de desenvolupar i concretar el principi d’acord signat el passat 26 de novembre.

Abans d’entrar a avaluar punt per punt el contingut de cada aspecte en concret, CCOO junt amb els sindicats signants del principi d’acord hem plantejat la necessitat de tenir dades més precises pel que fa a l’abast del tancament d’oficines i reestructuració de serveis centrals, calendari d’aplicació del pla d’integració i previsions de prejubilacions, baixes i mobilitat de personal.

També hem destacat que cal dotar de garanties l’aplicació del pacte pel que fa a la mobilitat i a la possibilitat de revisió a futur de l’evolució de les oficines.

CCOO hem manifestat la necessitat de que aquest procés es realitzi amb la màxima cura envers les persones, evitant que actuacions desencertades generin una angoixa innecessària a la plantilla, que està donant mostra de una professionalitat i maduresa dignes de ser preses com a model per més d’un.

Aquesta actitud exemplar de serenitat i responsabilitat hauria de ser també la que mostri la representació de les direccions al llarg de tot el procés, ja de per si prou delicat.

S’ha fixat el proper dia 29 per tornar a tenir una nova reunió, de la que us informarem.

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

fusionat1800 ha dit...

Que el reis ens portin un munt de seny a tots plegats, als de dalt i als de baix, i puguem ser conscients del merder en el que ens estem ficant.
Realment es inviable el fet de poder navegar en solitari?
L’espoli de la nostra caixa es realment l’ única sortida a no se ben bé quin problema??
Abans de tot això, TENIEM UN PROBLEMA???
MOLT BON NADAL A TOTHOM I CARBÓ PER ELS QUE S’HO MEREIXEN