dimecres, 30 de desembre del 2009

MESA NEGOCIADORA 29.12.2009

Dimarts 29 s’ha celebrat la segona reunió de la mesa negociadora entre els sindicats i les direccions de les caixes, per tal de desenvolupar i concretar el principi d’acord signat el passat 26 de novembre.

En aquesta reunió les direccions ens han aportat part de la informació i documentació sol·licitada, i s’han compromès a completar-la i fer-nos-la arribar abans de la propera sessió.

Els sindicats signants hem acordat posar en comú les aportacions de cadascú, per tal de fer que el text del futur acord garanteixi, per a tota la plantilla, els aspectes bàsics que es van tenir en compte per signar el principi d’acord.

CCOO hem plantejat aportar a les properes reunions de la mesa negociadora, juntament amb la resta de sindicats signants del principi d’acord, redactats de cadascun dels punts que han de conformar l’acord, per tal d’agilitzar, amb les garanties necessàries, el seu desenvolupament.

CCOO també hem tornat a insistir en la importància de mantenir les garanties, en l’aplicació del pacte, pel que fa referència a la mobilitat geogràfica.

S’ha fixat el proper dia 11 de gener per tornar a tenir una nova reunió, de la que us mantindrem informats.

PDF comunicat en PDF