dilluns, 17 de maig del 2010

KM 0

Avui dia 17 de maig a la tarda es celebren de manera simultània les Assemblees Generals a cadascuna de les tres caixes implicades en la fusió. A les 18 hores entraran a les respectives seus Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa i en sortirem essent una sola Caixa.

No hi ha dubte que és un moment històric i en aquest nou camí, CCOO volem renovar el nostre compromís amb tots els companys i companyes que conformarem aquesta nova entitat, defensant els aspectes laborals i socials com hem vingut fent fins ara.

Igual que al llarg de tot el procés negociador de l’acord laboral d’integració, continuarem apostant per liderar i mantenir la unitat i el consens entre les forces sindicals davant els importants reptes que ens esperen en el futur. Malgrat els entrebancs, l’erosió i el desgast a què alguns ens han volgut sotmetre, seguirem posant per davant la millor defensa dels drets de la plantilla.

És igualment la nostra responsabilitat, com a sindicat majoritari també a la nova entitat, garantir que la caixa que neix desenvolupi el paper social que li correspon.

Agraïm un cop més la força que ens doneu els 3.000 afiliats/des que dipositeu la vostra confiança en el nostre projecte sindical.

En aquest nou període més que mai, som al vostre servei i al vostre costat.

PDF comunicat en PDF