dissabte, 7 de juny del 2008

1r ANIVERSARI BLOG


Un blog (també weblog, bloc, dip -diari personal interactiu- o bitàcola) és un mitjà on expressar ràpidament les teves opinions a internet i interactuar amb altres usuaris.

Un blog és un espai de col·laboració. Una font de notícies. Un lloc on recopilar i compartir tot allò que sigui interessant, escriure sobre qualsevol tema, ja siguin comentaris laborals, sindicals, socials, polítics, esportius, un diari personal, etc. o establir vincles a altres webs.

Molts utilitzen un blog per organitzar les seves idees, mentre que altres l'utilitzen per fer arribar les seves opinions a milers de persones de tot el món.

Els blogs han canviat la naturalesa de la web, han influït en la política, han revolucionat el periodisme i han permès a milions de persones tenir veu pròpia i relacionar-se amb altres.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La llibertat d'expressió és el dret de tot individu a expressar idees lliurement, i per tant sense censura. És un dret fonamental recollit a l'article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans. No obstant això, el mateix article de la DUDH restringeix el dret "a les establertes per la llei amb l'única fi d'assegurar el reconeixement i el respecte dels drets i llibertats dels altres".

Anònim ha dit...

vaga general !!!

Anònim ha dit...

sense llibertat d'expressió no hi ha llibertat

Anònim ha dit...

Hola, sóc un afiliat CCOO de Manresa, avui he rebut a casa la revista Assemblea del Bages-Berguedà, núm.189 maig-juny 2008, i a la contraportada hi ha un article que fa referència a aquest blog de la vostra secció sindical, he entrat a tafanejar i... caramb "tagüay" m'ha vingut de gust deixar aquest comentari en aquest article del 1r aniversari del blog.
Salut,