dimecres, 17 de juny del 2009

AFILIACIÓ 1R SEMESTRE 2009


En el decurs d'aquest primer semestre de l'any 2009, CCOO a Caixa Manresa hem superat la xifra de 270 afiliats i afiliades. Això suposa un percentatge d'afiliació del 31,6% respecte del total de 856 empleats i empleades de la nostra caixa.

Un cop més, s’ha incrementat l’afiliació sobretot entre els companys i companyes més joves que són, al cap i a la fi, garantia de futur. En un moment en què les caixes estan patint les turbulències dels mercats i que es troben al punt de mira del sector privat que vol mossegar l’únic tros de pastís que no és a les seves mans, té molta importància l’afiliació.

CCOO, com a sindicat majoritari al sector d’estalvi, amb més de 24.000 afiliats i afiliades a Catalunya, ha demostrat la seva capacitat de lideratge en anteriors processos de fusions i reestructuracions de caixes i bancs, i amb la seva experiència ha preservat els llocs de treball i les millors condicions laborals per a les plantilles.

Després de les paraules del President Montilla del passat 20 de maig, donant llum verda a les fusions entre caixes catalanes i defensant el model català de caixes d’estalvis, és obvi que s'ha donat el tret de sortida i començarem a veure moviments en diferents àmbits. CCOO hem defensat la no politització de les caixes i el nostre objectiu ha estat, és i serà la salvaguarda dels interessos dels treballadors i treballadores del sector.

Tot això no és possible sense el suport dels nostres afiliats i afiliades, el qual ens dóna la representativitat per liderar aquests processos. CCOO és el sindicat més representatiu de Caixa Manresa, i tot gràcies a la renovada confiança que els companys i companyes heu dipositat en nosaltres, representativitat que ara tenim i que ens esperona encara més a seguir treballant en aquests temps difícils per defensar i garantir els drets de la plantilla.

PDF comunicat en PDF