dilluns, 1 de juny del 2009

EL DIT A LA NAFRA 2009: EL SOSTRE DE VIDRE


Ho hem dit abans i ho tornem a recordar: l'any 2002, i com a conseqüència de l'estudi presentat per la secció sindical de CCOO on fèiem palesa aquesta situació, la Direcció, en nota informativa, "fixava com a objectiu institucional i professional que la Igualtat d'Oportunitats entre homes i dones fos una realitat, i la seva intenció de defugir, per tant, qualsevol tipus de discriminació o exclusió".

Avui demostrem, una vegada més, que aquests objectius institucionals no s'han complert. La llei orgànica per a la igualtat efectiva de dones i homes aprovada el març del 2007(*) estableix que les empreses de més de 250 treballadors i treballadores tindran l'obligació d'incloure Plans d'Igualtat amb l'objectiu de promoure la igualtat real i millorar la posició laboral de les dones i evitar que l'accés a determinats nivells, plans de promoció, salaris, etc., sigui més favorable per als homes.

(*) Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes (BOE. núm. 71, de 23 de març de 2007)

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

Anònim ha dit...

kina pasada d komunicat