dijous, 17 de setembre del 2009

ARA MÉS QUE MAI

Els moments de canvi, de crisi, ens generen a tots inseguretat i confusió. És habitual veure aparèixer llavors alguns que es dediquen a conrear la por, pretenent treure profit de l’anunci d’un apocalipsi que després mai arriba. És justament en aquests moments quan més convé tenir el cap clar i no equivocar-se a l’hora d’escollir company de viatge. Quan estan en risc els nostres drets, cal discernir qui està veritablement de la nostra part per confiar-ne la defensa.

No n’hi ha prou amb anunciar el que vindrà, cal fer-hi front amb previsió i fermesa, actuar amb eficàcia i, sobretot, lleialtat a aquells a qui representem.

En aquest sentit, potser girar la vista enrere ens ajudi a mirar amb més claredat cap endavant. Resulta de gran utilitat revisar la trajectòria de cadascú: per escampar paraules n’hi ha prou amb obrir la boca, però convertir-les en fets requereix molt més esforç.

CCOO exercim el sindicalisme des del compromís i l’honestedat. Som el sindicat majoritari al sector i a la pràctica totalitat de caixes catalanes, amb consellers als òrgans de govern de totes elles. Aquesta presència no és casual, és el fruit de la tasca que portem realitzant tots aquests anys.

Som el sindicat dels dissabtes festa, de l’exteriorització del fons de pensions, dels acords de préstecs, de l’augment dels dies de vacances als convenis, de l’extensió de la promoció per antiguitat a tot el sector...

CCOO hem participat a totes les grans reestructuracions que hi ha hagut els darrers anys al sector (La Caixa, BBVA, BSCH...), tenim l’estructura i l’experiència imprescindibles per encapçalar la negociació dels aspectes laborals d’aquests processos.

Ara més que mai CCOO volem traslladar-te un missatge de tranquil·litat, defensarem el teu lloc de treball, els teus drets i els teus interessos. Tu decideixes, en un moment com aquest, qui vols tenir al teu costat.

PDF comunicat en PDF