dilluns, 28 de setembre del 2009

DEDIQUEM ELS ESFORÇOS A ALLÒ QUE ÉS IMPORTANT

Potser heu notat que, últimament, CCOO hem rebaixat el ritme de visites a les oficines. Creiem que cal, en cada moment, dedicar els esforços a les qüestions més importants i, en moments clau com el que estem vivint, cal intensificar tota la dedicació als temes que tots sabem que poden ser decisius per al futur de Caixa Manresa i de tots nosaltres.

És per aquesta raó que estem dedicant la major part del nostre temps i tota la nostra capacitat de gestió a establir les relacions necessàries per poder aconseguir, quan sigui el moment, un Acord Laboral que contingui les millors condicions per a tota la plantilla de Caixa Manresa dintre d’una futura entitat fruit d’una possible fusió entre caixes.

CCOO, com a sindicat majoritari a Caixa Manresa i al conjunt del sector, estem establint les bases per a la futura negociació, juntament amb els companys de les caixes que amb tota probabilitat ens acompanyaran en l’operació que es va preparant.

Volem estar molt ben posicionats quan arribi el moment. I per aconseguir amb èxit aquest objectiu comptem bàsicament amb la coneixença, la confiança i el poder de gestió de tota l’organització de CCOO i dels integrants de les seccions sindicals de cada caixa. Aquesta serà la nostra força, que ens ve donada pel conjunt de l’afiliació a CCOO. És la que ens ha de portar a superar amb èxit el que serà sens dubte un dels reptes més decisius de la vida laboral del nostre sector i de tots nosaltres.

PDF comunicat en PDF