dimecres, 25 de febrer del 2009

EXCUSES DE MAL PAGADOR

En referència al comunicat emès ahir per la Direcció, volem manifestar el següent:

No és cert que no es conegui l'IPC previst per a l'any 2009. És el 2%. Ja ho vàrem deixar clar a l'anterior comunicat d'aquest Comitè "què esperen? per anunciar l'aplicació del 2%".

És cert que hem acceptat verbalment, de forma condicionada, que es procedeixi a pagar les pagues pendents esmentades en el comunicat, que vàrem acordar diferir a la finalització de la relació laboral i que només afecta el personal que estava en plantilla a 31 de desembre de 2007.

No és cert, però, el paràgraf que diu:

"També us volem informar que hem arribat a un acord amb la representació sindical de Caixa Manresa en el sentit que, un cop conegut l'IPC previst pel govern per a l'any 2009, procedirem a liquidar les 3 pagues pendents..."

No hem acordat res que estigui condicionat al coneixement de l'IPC, entre altres motius perquè ja és conegut. L'acceptació per a la signatura d'un acord que permeti a la Direcció fer l'abonament que correspongui a cadascú està condicionat a que apliqui ja l'increment del 2% a tots els conceptes salarials, des de la taula salarial fins al mateix import del deute pendent.

Si Direcció treu pit pel fruit de la nostra feina: índex de mora baix, adquisició d'edificis emblemàtics, no necessitat de trencar guardioles, etc., que també en tregui corresponent com cal a l'esforç que tots posem en aquesta feina i es desmarqui de la patronal més reacccionària.

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja n'hi ha prou de tanta tonteria: VAGA GENERAL!!!