dimecres, 4 de febrer del 2009

OPOSICIONS PER CAPACITACIÓ 2009 (III)


Els Acords Laborals 2007-2010 signats el 10 de desembre del 2007 diuen:

G- PROMOCIÓ PER CAPACITACIÓ (OPOSICIONS PER CANVI DE NIVELL)

"Pel que respecta a la promoció per capacitació serà d'aplicació el que estableix el Conveni Col·lectiu de Caixes d'Estalvis. La convocatòria i el temari, del qual s'informarà el Comitè d'Empresa, es faran públics el mes de gener de l'any que es convoquin les proves. Una persona de cadascuna de les seccions sindicals signants d'aquests acords formarà part del Tribunal que es constitueixi."

El Conveni Col·lectiu 2007-2010 va ser signat només per CCOO i CSICA el 24 d'octubre del 2007. Però CIC va provocar l'anul·lació per part de l'Audiència Nacional i es va haver de constituir la nova Mesa Negociadora del Conveni. CCOO vàrem donar els passos necessaris per procedir novament a la seva signatura, la qual es va realitzar el passat 27 de gener del 2009, una altra vegada només per CCOO i CSICA.

Com sempre, estem a disposició de totes les persones que teniu la possibilitat d'accedir a les oposicions (tot el personal que no tingui el nivell VIII consolidat, que sigui fix en plantilla i amb 2 anys d'antiguitat el 25 de setembre) per resoldre els dubtes que puguin sorgir en tot aquest període.

PDF comunicat en PDF