dilluns, 17 de maig del 2010

INTERVENCIÓ ASSEMBLEA (fusió CC, CT, CM)

La proposta d’integració de Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa que ara se’ns presenta a aprovació ens situa davant d’un fet històric.

L’entitat que es crea avui és hereva de la trajectòria de les tres caixes i neix amb un bagatge de coneixement, experiència i prestigi que constitueixen un capital de partida inestimable i que s’ha de conservar.

Per assolir l’èxit futur cal que la nova Direcció afavoreixi un bon clima laboral, basat en el respecte i el reconeixement a les persones, el principal capital de qualsevol empresa.

L’Acord que hem signat s’ha d’aplicar sense biaixos. Cal complir-lo per garantir la cohesió laboral de les plantilles. CCOO vetllarem pel seu correcte desenvolupament des de la responsabilitat, la coherència i la fermesa.

CCOO volem renovar, davant dels treballadors i treballadores de la nova entitat i dels consellers de l’Assemblea, el nostre compromís en defensa de les condicions laborals i del model social i naturalesa jurídica de l’entitat que ara neix. Les caixes són de la societat i ho han de continuar essent.

CCOO refermem un cop més la nostra disposició al diàleg amb la voluntat de col·laborar per portar a terme aquest projecte, que ho ha de ser de tots els treballadors i treballadores de la nova entitat.

PDF comunicat en PDF

3 comentaris:

Anònim ha dit...

be, ja està fet, FELICITATS!! ara quer el Todó comença a deixar veure la seva autentica cara (ha provocat la fugida dels nostres directius al primer dia, no vull ni imaginar-me com anirem d’aquí un mes), tampoc farem res??.ja no dic a nivell sindical, ja tinc molt clar que no, però a nivell de pencaires?? deixarem que altre cop aquest energumen, que a mes sembla que ha empitjorat, ens doni per on l’esquena perd el nom sense més??
VAGA!!

Anònim ha dit...

La faràs tu i qui més la vaga?

Anònim ha dit...

molt em temo que no hi hauran gaires més comentaris en aquest "post" i cap d'ells, excepte el primer, fent una crida a la vaga pixant fora de test