divendres, 26 de març del 2010

CONSTITUCIÓ DE LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT

Ahir dia 25 de març es va constituir la Comissió de Seguiment i Interpretació de l’Acord Laboral. CCOO ha decidit que els seus 3 representants, donada la importància dels temes a tractar en el sí d’aquesta Comissió, siguin els següents:

  • Montserrat Delgado, Secretària General de CCOO de Caixa Catalunya.
  • Tino Jorge, Secretari General de CCOO de Caixa Manresa.
  • José Luis de Grado, Secretari de la Secció Sindical de CCOO de Caixa Catalunya a Madrid.
És voluntat de CCOO que a aquesta Comissió puguin estar representats els territoris d’expansió i les entitats d’origen, per aquest motiu volem incorporar al llarg del procés un representant de Caixa Tarragona i de la Secció Sindical de València o d’altres zones, a fi d’aconseguir aportar diferents punts de vista sobre el seguiment de l’aplicació de l’Acord Laboral.

En aquesta reunió la part de la representació de les empreses ens ha fet arribar
informació sobre les dates en que es podrien anar produint els esdeveniments derivats del
Pla d’Integració i que no diferien ni ampliaven en excés el ja explicat en la intranet i nota
de premsa.

CCOO volem reiterar la importància que té el fer un seguiment escrupolós de l’Acord Laboral. Per a nosaltres és una prioritat vetllar per tal que l’aplicació i interpretació d’aquest acord es facin respectant en tot moment els drets i els interessos de la plantilla.

Així mateix us volem informar que aquesta setmana hem fet a Barcelona i Tarragona dues sessions informatives per afiliats i afiliades, que han comptat amb una nombrosa assistència, i en les que s’han pogut posar en comú diferents aspectes de l’Acord Laboral.

Un cop més volem posar-nos a disposició de tota la plantilla per qualsevol dubte o aclariment i us recordem que ho podeu fer a través de la nostra web, per correu electrònic o per telèfon a la nostra secció sindical i directament als nostres delegats sindicals.

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

Anònim ha dit...

força company tino