divendres, 4 de juny del 2010

CAL SABER I TENIR CLAR

1. La data límit per a l’adhesió al pla de prejubilacions és el 30 de juny. No obstant la nova Entitat podrà obrir fins a 30.06.2011 nous períodes d’adhesions.

2. L’aplicació efectiva de les extincions contractuals es durà a terme progressivament fins el 31.03.2011.

3. La única firma vinculant és la que certifica l’extinció de la relació laboral una vegada fets els següents passos:

  • 3.1. L’empleat/da emplena la sol·licitud mitjançant el full d’excel d’adhesió al pla de prejubilacions i el tramet a RRHH (la firma en aquest primer document no ve a tomb).
  • 3.2. RRHH rep la sol·licitud i lliura, al sol·licitant, documentació personalitzada desglossant tots els imports (net, brut, retencions, etc.).
  • 3.3. L’empleat/da amb la documentació a les seves mans, i fins a la data límit del 30.06.2010, pot decidir (i no abans per consentiment sense informació) si vol adherir-se al pla de prejubilacions signant, ara sí, la documentació que correspongui (imports a percebre, data i extinció contractual de la relació laboral si és el cas, etc).

Recomanem a tot el personal prejubilable fer els passos 3.1 i 3.2

4. Òbviament també, l’empleat/da sol·licitant, ha de tenir al seu abast l’import corresponent a les aportacions a fer pel promotor al pla de pensions fins als 64 anys, així com els drets consolidats pendents d’actualitzar a la data d’extinció de la relació laboral.

Aquest darrer punt ens preocupa i molt, ja que la caixa esta fent una interpretació errònia de l’Acord Laboral.

Des d’aquestes línies els hi diem, a les Direccions, que si encara no tenen clar si han de fer les aportacions, com així recull l’Acord, serem nosaltres qui els hi aclarirem fent una crida, als empleats/des prejubilables, a la no adhesió al pla de prejubilacions amb l’eslògan “benvingut el nou projecte de la caixa” que ens paga el 25 de cada mes i ens continua fent, cada any, les aportacions al pla de pensions fins a la data de la nostra jubilació (sense ”pre” davant).

Direccions, ho teniu clar ara?

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

Anònim ha dit...

la força la tenim el conjunt de persones que formem aquesta caixa, però malauradament cadascú va pel seu camí.

l'anterior director general A.T. va fer la feina de "divide i vencerás" creant una tendència individualista amb competència entre la propia plantilla, generadora d'envejes i gelosia, on els "trepes" s'hi trobaven d'allò més bè, i alhora descohesionant i deshumanitzant l'entitat.

si aquest és el futur de la nova caixa, cal que ens comencem a buscar feina, pq aixó serà una altra cosa però treballar... no