dilluns, 7 de juny del 2010

NOU ORGANIGRAMA, ... O NO

Segons sembla la nova Caixa, de la que encara no tenim nom comercial, ja té nou organigrama. I diem sembla perquè, la veritat, la paraula “nou” no fa justícia a la realitat del nou Comitè de Direcció i llocs de màxima responsabilitat.

Amb petites inclusions i alguna desaparició, s’ha publicat un “nou” organigrama de directius (no sabem si els podem anomenar professionals de primer nivell dintre del sector de l’estalvi) en què fonamentalment les àrees estratègiques de negoci continuen en mans dels mateixos.

CCOO ja varem mostrar la nostra disconformitat amb la gestió d’aquest equip de direcció a l’Assemblea General, on, a Caixa Catalunya, més de 45 consellers, no només representants del personal, van negar el recolzament a la gestió realitzada, en una votació que podríem considerar històrica, ja que mai una gestió havia obtingut tant rebuig per part de l’òrgan màxim de decisió de Caixa Catalunya.

Doncs bé, en vista de l’èxit i com ja es habitual, el Director General opta per mantenir, si fa o no fa, el mateix equip de confiança, prescindint de qualsevol indici d’autocrítica i enrocantse cada vegada més en el seu model de negoci, del que ja hem parlat en reiterades circulars.

Parapetant-se en l’assessorament de consultors, opta per posar-se el món per capell i manté a les mateixes persones que ell mateix va fitxar per àrees estratègiques de negoci fa aproximadament dos anys, i que han demostrat poc o res fins la data.

Pel que fa referència a la Direcció de Persones, l’organigrama és un dels més curiosos vist fins la data: d’aquesta Direcció només en depèn una àrea. Potser la gestió de la plantilla és pel Director General una obra social i per això col·loca l’anterior responsable de la mateixa de Caixa Catalunya.

Proposem al Director General que es doni un petit temps, no massa gran ja que la situació és delicada, faci autocrítica i reconsideri les decisions presses.

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

Anònim ha dit...

Certament el que val no és el talent, sinó els llepaculs, i com sempre, la incompetència és la que impera.

Pobre "nova" caixa