dimarts, 27 de gener del 2009

ELS NOSTRES DRETS GARANTITS

El 27 de gener CCOO i CSICA hem ratificat la signatura del Conveni Col·lectiu per als anys 2007-2010 que, com informàvem el passat 29 d'octubre, havia estat anul·lat per sentència no ferma de l'Audiència Nacional.

Durant aquests mesos CCOO hem estat vetllant perquè la seva aplicació efectiva a les caixes no es veiés paralitzada, amb el greu perjudici que això hauria suposat per als treballadors i treballadores.

Ara, signant de nou el conveni, hem eliminat la incertesa provocada pel conglomerat de sindicats que formen CIC, qui anteposant els seus interessos als de les plantilles, no van dubtar a sol·licitar la seva anul·lació.

Però, a més a més de pels seus continguts, aquest Conveni és un excel·lent paraigua per a protegir millor a les plantilles en les actuals circumstàncies que estem vivint i també per a afrontar el que pugui venir.

Per tot això, amb la nostra signatura, CCOO hem restablit la legalitat d'uns drets laborals i econòmics – els quals contempla el Conveni i els d'acords d'empresa que del mateix es derivendonant així seguretat a unes plantilles que no necessiten d'incerteses afegides.

PDF comunicat en PDF