dimecres, 28 de gener del 2009

OPOSICIONS PER CAPACITACIÓ 2009


Al mes de març de l'any 2001, després de bastants anys que no es feien oposicions, CCOO vàrem obrir negociacions amb la Direcció perquè se'n fessin. Finalment, vam acordar que se'n farien l'any següent, i així es van fer el mes de setembre de l'any 2002.

L'any 2005, amb un nou Conveni Col·lectiu i una nova estructura d'oposicions, vàrem haver de tornar a negociar amb la Direcció la seva realització i ho vam aconseguir. Va quedar plasmat en un nou acord, signat només per la Direcció i CCOO, per fer oposicions durant l'any 2006.

Ara, tres anys després, en compliment del Conveni Col·lectiu signat per CCOO, i del que també està recollit en els Acords Laborals, es tornen a fer oposicions per a ascens de nivell.

Una vegada publicada la convocatòria per a les oposicions d'enguany, encoratgem a tot el personal que no tingui el nivell VIII consolidat, que sigui fix en plantilla i amb 2 anys d'antiguitat al setembre, mes en què es faran les oposicions, que s'inscrigui per poder-les fer.

CCOO farem un seguiment estricte de tot el procés, en particular dels diferents elements necessaris per a la preparació de les oposicions. CCOO oferim a tot el personal que s'hagi inscrit a la convocatòria d'oposicions per capacitació un servei de consultoria dels aspectes relacionats amb el temari que puguin oferir dubtes. Mitjançant les adreces de correu electrònic podeu plantejar les vostres consultes. Per a tal finalitat, disposeu de l'adreça de la intranet (Secció_Sindical-CCOO) i de l'adreça d'internet (ccoo.cem@gmail.com).

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

Anònim ha dit...

tic legin larticle i interpretu k cocos es ki porta l tema, pregunto: ls properes opos no s podrien fer abans d 3 anys?

akest any no puc fer ls opos, kina putada.