dimarts, 13 de gener del 2009

HO HAVEU VIST, AIXÒ?, HO HAVEU VIST? ...

Coneixedors de les diferents intervencions fetes durant la presentació de l'estratègia 2009 del passat dia 12 de gener, volem manifestar la nostra més absoluta reprovació per algunes de les coses que es van dir i per les formes utilitzades per alguns dels ponents.

El discurs del director general va ser groller en les formes i desafortunat en el fons. L'objectiu últim no és guanyar diners pel simple fet d'acumular beneficis. Som una entitat sense ànim de lucre que ha de revertir els beneficis a la societat, mitjançant l'Obra Social.

Quant al comentari que va fer sobre el "cervell i...", és masclista i barroer, indigne del càrrec que li ha tocat exercir. Es pot ser molt alt i no donar la "talla".

Aquesta Direcció no es mereix que perdem el temps anant a escoltar grolleries, insults i altres "delicadeses", i menys que l'aplaudim.

La plantilla, tant de Xarxa com de Serveis Centrals, col·labora amb esforços que van més enllà del que correspon fer segons el Conveni Col·lectiu.

CCOO no compartim per a res aquest tipus de missatge i sentim vergonya aliena, com a treballadors i treballadores de Caixa Manresa, per alguns dels directius que ens ha tocat suportar. Les formes invaliden el fons.

PDF comunicat en PDF

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb la vostra opinió sobre el discurs del Dtor. General.
Va ser vergonyós sentir-lo fent alguns comentaris absolutament fora de contexte. Si ell creu que utilitzant aquest llengüatge groller i sòrdid va de "guay" se equivoca molt i molt. No es, ni de bon tros, un bon comunicador. Mes valdría que tambè s'en ocupés d'altres coses com la rotació de la plantilla, fruit d'una pésima gestió del millor que tenim, inclosos els "tarugos" del Sr. Formosa.

Anònim ha dit...

d'un infantilisme i poca personalitat que riguis i aplaudeixis quan t'insulten

Anònim ha dit...

patètic que els directors riguessin les gracietes quan aquestes menyspreen el personal

Anònim ha dit...

potser que anem aprenent i deixem d'assistir a parides