dijous, 15 de gener del 2009

H.EXTRES 2008 DESGLOSSAT ZONES


Una vegada fet l'estudi, de forma agregada, de les hores extres pagades l'any 2008, us en presentem a continuació una visió desglossada per zones. No tothom qui ha fet hores extres les ha cobrat. Uns perquè no les han comunicat i d'altres perquè no han comunicat totes les que han fet, entre d'altres situacions. Insistim a dir que només 105 persones, sobre un total de 855 en plantilla, han cobrat hores extres.

Hi ha zones en què ni tan sols el 10% de la plantilla adscrita ha cobrat hores extres. Aquestes són: 871 - BARCELONA-BARCELONÈS SUD, 872 - BAIX LLOBREGAT, 876 - MARESME-BARCELONÈS NORD i 881 - LLEIDA. No ens deuen voler fer creure els respectius caps de zona que no se'n fan d'hores a la seva zona!, perquè no ens ho creiem i, si ho afirmen, ho comprovarem, i Direcció haurà de fer molts viatges a la Travessera de Gràcia, núm. 303- 311, de Barcelona (Inspecció de Treball).

D'altra banda, cap zona no arriba a un 20% de la seva plantilla en cobrament d'hores extres. Com es va dir dilluns dia 12 de gener, "estem per guanyar diners", mai millor dit... no els regalis.

PDF comunicat en PDF