dimarts, 2 de març del 2010

PUNTS CLAU DE L'ACORD

Estem a l’espera de que es convoqui una nova sessió de la mesa negociadora per avançar cap a un acord definitiu. Tal i com us hem anat informant en anteriors circulars, CCOO considerem que aquest acord hauria de regular de forma satisfactòria els següents aspectes:

  • Prejubilacions: Assegurar que la indemnització no generi cap incertesa fiscal i s’adapti a les propostes del principi d’acord.
  • Baixes incentivades: Garantia de voluntarietat i a més que el dret de veto per part de les Entitats, estigui reduït a càrrecs de molta confiança i difícil substitució.
  • Mobilitat geogràfica: Única i exclusivament per a empleats afectats directament per tancaments d’oficines i reestructuració de Serveis Centrals i qui es vulgui afegir, ho faci de forma voluntària. Millora dels tramats de quilometratge pel que fa referència al primer tram, que arribarà fins al 65 Km. Pagament import mudança i permís de 5 dies per trasllat. Assegurança de vehicle amb franquícia de 300 euros per accidents derivats de l’activitat professional.
  • Homologació salarial: Adaptar l’estructura salarial dels empleats de Caixa Tarragona i Caixa Manresa a la de Caixa Catalunya, amb el manteniment dels conceptes.
  • Millora de la carrera professional, tot regulant la dels Departaments Centrals i de les figures especialitzades, tant les ja existents com les futures que es puguin crear.

Així mateix atenent a l’esforç que la plantilla haurà de realitzar per portar a terme aquest pla d’integració, CCOO creu necessari establir compensacions en tres capítols:
  • Incorporació a taules salarials, sense esperar sentències judicials, del 2% de l’any 2009 i l’1% de l’any 2010.
  • Reducció de l’horari d’atenció al públic de 8:15 a 14 hores de dilluns a divendres i els dijous d’hivern, de 16:30 a 19:30 hores.
  • Gratificació econòmica per a tota la plantilla dels tres grups d’empreses.

Dia a dia les plantilles estan donant exemple de professionalitat i responsabilitat en un entorn extremadament difícil, fet que s’hauria de traduir en un just reconeixement per part de les direccions.

PDF comunicat en PDF

1 comentari:

Anònim ha dit...

manteniment de conceptes?, ui, ui, de quins conceptes esteu parlant, perquè no em queda clar ...