divendres, 13 de novembre del 2009

CONCENTRACIÓ D'EMPLEATS

DAVANT LA CENTRAL DE CAIXA CATALUNYA
dimarts, 17.11.2009 a les 17:30 a VIA LAIETANA,35


Davant l’ofensiva de les direccions amenaçant el lloc de treball de més de 1.800 empleats de les tres caixes, cal que els empleats presents als òrgans de govern constatin que compten amb el suport de la plantilla.

Dimarts vinent se celebrarà consell d’administració de Caixa Catalunya. Els representants del Consell han de defensar amb força la postura dels empleats davant del procés de fusió:

  • Prejubilacions dignes i amb garanties d’accés voluntari.
  • Garanties jurídiques per descartar acomiadaments.
  • Equiparació a condicions laborals Caixa Catalunya de les tres plantilles, incloent les empreses del grup.
  • Projecte de futur ambiciós de caixa gran, amb retirada i reelaboració del pla de tancament d’oficines.
SOM EN UN MOMENT CRUCIAL. SINDICATS I EMPLEATS ENS NECESSITEM COM MAI. JUNTS HO ACONSEGUIREM!
NO HI FALTEU !

TOTS A LA CENTRAL !


PDF comunicat en PDF

13 comentaris:

Anònim ha dit...

bé, ja era hora

Mr. LOVE ha dit...

després de la concentració i acabat el consell, que tal si ens esperem a la porta per retrovar-nos amb el nostre benvolgut i sempre estimat PALOMA TORCAZ (TODÓ) i dir-li el molt que l'estimem?

fusionat1801 ha dit...

com teniu previst de baixar, cotxes particulars? tren? bus?
organitzem-nos i quedem!! porteu objectes sorollosos, botzines, pitos, olles.....
i ous, molts ous com el dia que el pajarraco torcaz va decidir d'obrir les oficines de Caixa Manresa per la tarda, qui no s'enracorda de la que es va liar a l'oficina principal? REPETIM-HO

Anònim ha dit...

a caixa manresa també hauriem de fer una bona moguda el dia del consell, es faci quan es faci

estupenduuu ha dit...

sento ser crític, però a la encara Caixa Manresa no sembla que el problema vagi amb nosaltres, doncs no s'està fent res a pesar de tot el que ens juguem els que marxaran i els que es quedaran, i això que coneixem als "pájaros" i els mètodes, que hauria de ser una avantatge.
Som tots plegats una colla de porucs cagacalces, començant per mi mateix que no goso signar aquest comentari, encara que els motius no siguin de por, però ara no és el cas.
Que esperem !!! és possible tanta covardia ?? La gent del Bages, principalment, tenim fama de tenir rampells de rauxa, però devien ser els nostres avantpassats, perquè el que és nosaltres, dissortadament no passem de mesquins cagacalces indigents.
Hi ha companys – que fent la seva feina- s’estan deixant la pell en unes circumstàncies prou difícils i no els fem punyateru cas, ni tan sols som capaços de fer-los costat amb afiliacions, a uns o altres, tant se val.
Que esperem, Senyor ? Que esperem ?? (No és una queixa és un clam!!)
Al menys fem-los costat el dimarts a Barcelona i preparem una bona tronada a la nostra central –al Passeig -.
Recordeu que la nostra feblesa és la seva força. APA SOMI !!!!!!!

Anònim ha dit...

Jo seré demà a BCN, davant la caixa actual del todó, cal donar suport als companys, formosa-todó-tots dos-dimissió!!!!

Anònim ha dit...

quin parell de pocavergonyes (el Todó i el Formosa) el primer vol sanejar la caixa que dirigeix menjant-se 1800 treballadors i tancant 500 oficines (AT que gran gestor ets), i el segon diu, ara sí, que ser gran és una qüestió de mida, quan durant tot aquest any la campanya publicitària de caixa manresa ha estat "ser gran NO és una qüestió de mida" (FF quan pixis aclara't)

4c ha dit...

A tot això: corre un rumor que diu que el FF té una oferta d'una multinacional per daqui a poc temps. Sincerament, FF, agafa-ho ara mateix, abans no et fotem fora i el teu prestigi, si mai nas tingut, quedi enterrat a la merda i no et vulguin ni per a vendre paper de vater

Anònim ha dit...

avui hem de fer sentir el nostre crit davant la seu de caixa catalunya, donant suport als companys que donaran la cara per tots nosaltres al seu consell, o es que ens amagarem amb tot tipus d'excuses? el moment és crític, ens hi va molt a tots, cal anar a BCN aquesta tarda!

Anònim ha dit...

4c: jo crec que tot el que podrà fer el Formosa són paelles cobades!!! i al Todó li encantarà reparar motos!!!

maki ha dit...

compañeros y compañeras: antes de que los echemos hay que torturar-los primero, como en el chiste de makinavaja de “el jueves”, que os lo recomiendo encarecidamente:

http://www.youtube.com/watch?v=Aw3ScAcQ-jE

Anònim ha dit...

GENIAL EL VIDEOCLIP DEL MAKI!!!

Anònim ha dit...

Adolf i Feliu, amics per sempre!!! Les persones de les plantilles i les seves famílies no us oblidarem mai. Tant de bo tingueu malsons la resta de la vostra miserable existència.