dijous, 12 de novembre del 2009

LA SOCIETAT CIVIL DE MANRESA


Dimecres passat, dia 4 de novembre, es va fer un debat a la sala d’actes del Centre Cultural del Casino (Manresa), sobre el tema: El final de Caixa Manresa. Com a ponents, hi eren presents Pere Garcia, excap de Màrqueting de Caixa Manresa; David Griera, sotsdirector general de Caixa Manresa; Jaume Torras, exdirector de l’Obra Social de Caixa Manresa, i Joan Segon, assessor d’empreses.

Entre els assistents a la sala d’actes hi eren presents, a més de part de la societat civil manresana, exempleats i empleats de la caixa, periodistes, polítics, membres de l’assemblea general de la caixa, etc., i també, per descomptat, la secció sindical de CCOO.

Una vegada els ponents van haver fet la seva exposició, els presents a l’acte vàrem prendre la paraula.

CCOO vàrem intervenir tot reclamant a les direccions de les caixes la signatura d’un acord laboral que reculli: garanties en matèria laboral (ocupació i cohesió), garanties de viabilitat econòmica i garanties en matèria social. També vàrem manifestar que, en cas de no assolir un acord laboral, el nostre vot serà NO a aquesta fusió i a més a més vàrem demanar als membres de l’assemblea general de la caixa, assistents a l’acte, la seva abstenció (tant els vots en contra com les abstencions sumen enfront dels vots a favor).

És important que la plantilla de Caixa Manresa s’adoni de què ens hi juguem i, si algú de nosaltres coneix algun membre de l’assemblea general, feu-li extensiu el nostre parer i demaneu-li l’abstenció, en el cas de no arribar a un acord laboral.

PDF comunicat en PDF

11 comentaris:

un manresà ha dit...

No esteu sols.

Anònim ha dit...

Diu el regió7 que no poden assumir els 450 euros de l'altra fusió. Miserables i ruins! El totpoderós ATodo s'emporta 600.000 euros anuals (variables a banda). Quins collons!

Anònim ha dit...

FF si estas llegint aquest comentari es que estas acollonit pel que opinen els empleats. look back!

Anònim ha dit...

formosa, no ets manresà ni bagenc, no ets dels nostres, ens estàs traint, t'estàs venet la nostra caixa i el seu personal. Veste'n!

Anònim ha dit...

un forani com el formosa ens havia de fer aquesta trastada, en conivencia amb el seu amic todo(que riallers surtiu a la foto del regió7 ...) VAGA!

Anònim ha dit...

l'assemblea hauria d'acabar amb aquesta desgraciada història i de passada demanar que els que l'han instigada pleguin dels seus càrrecs

Anònim ha dit...

vinga feliu, monta una altra reunió informativa a tota la plantilla, a veure si aquesta vegada t'aplaudeix algú o surts per cames, mentider!

Anònim ha dit...

grigri, ets un mentider i et creixerà el nas com al pinotxo

Anònim ha dit...

vàyase senyor formosa!

Anònim ha dit...

FF, KTDN

mortadelo ha dit...

Fusió? NO, gràcies.

Todó? No, gràcies.

Formosa? No, gràcies.

Caixa Manresa SÍ, pero dirigida per gent compromesa amb el territori i no per aliens.