divendres, 13 de novembre del 2009

LA GENT ESTÀ CONTENTA... TU JA M'ENTENS

N’hi ha prou amb fer un tomb pels principals diaris per veure la reacció que la proposta negociadora de les tres caixes ha provocat a nivell social i polític. Als centres de treball estem percebent també l’alarma i preocupació que ha generat entre els clients. Pel que fa a la plantilla, us convidem a visitar el blog de CCOO (http://ccoocem.blogspot.com), on trobareu una variada mostra d’opinions.

Al proper Consell d’Administració de Caixa Catalunya (17-11-2009) previsiblement s’haurà d’aprovar el Pla d’Integració que es portarà al Banc d’Espanya. Els consellers de CCOO ja van deixar clar que per donar-hi suport cal que el projecte compleixi tres condicions:

  • garantia de manteniment de l’ocupació i equiparació de les condicions de la plantilla present i futura prenent com a base les existents al grup Caixa Catalunya.
  • garantia que la naturalesa jurídica de la nova entitat continuarà essent una caixa d’estalvis.
  • garantia de viabilitat econòmica del projecte.
Doncs bé, amb la proposta que les direccions han presentat hem de dir que no veiem clar que cap d’aquestes garanties es compleixi. Ans al contrari, amb el seu plantejament han desfermat el descontentament dels estaments polítics, la plantilla, els clients i la societat en general.

Entenem que la seva posició de sortida respon a una estratègia de: situar-se en un extrem i anar fent un recorregut posterior cap a un punt força diferent. El problema és que gairebé no tenim temps, així doncs esperem que facin un gir radical en la seva proposta per poder arribar a un acord laboral.

Si no fos així, al Consell i a l’Assemblea CCOO votarem en contra d’aquesta fusió... i segurament no estarem sols.

PDF comunicat en PDF

8 comentaris:

spartacus ha dit...

No a la fusió, No al Formosa, No al Todó, DIMISSIÓ!

1801 ha dit...

ara si,ASSEMBLEA DE TREBALLADORS!!!

Anònim ha dit...

Apa Feliu, convoca al personal a una sessió "informativa" de les teves, a que no tens pebrots? Venut!

spartacus ha dit...

Tothom cap a la concentració de Barcelona, dimarts a la tarda! Ens hem de fer sentir!

repe ha dit...

això no es meu, l'he trobada en un altre blog, ja em perdonarà el seu autor però crec que mereix ser compartida.


ESQUELA

LA INSTITUCIÓ
CAIXA D’ESTALVIS DE MANRESA
(Octubre 1865 – Octubre 2009 )

Ha mort víctima de la cruel malaltia que arrossega en els darrers quinze anys, com a conseqüència de l’egocentrisme, ambició i prepotència dels seus dirigents i sota la condescendència dels seus treballadors, dels polítics municipals, del Govern, del Banc d’Espanya i en general de la societat civil, que no ha dubtat en aplaudir el desori de múltiples accions imprudents que s’han portat a terme i que han conduït a tan fatal desenllaç, tot plegat a canvi del que en diuen “obra social en benefici del territori”, i que finalment i per contagi esdevindrà en una perllongació de la malaltia que ha sigut fatal per a la finada, en benefici, això si, dels que l’han vetllat per assegurar-se del seu fi.
Preguem un record per aquells que han sigut víctimes de la voracitat sens fi en aquests darrers quinze anys; per aquells que durant més de 140 anys han defensat, amb total entrega aquesta finada Institució i recordeu-vos sobre tot, d’aquells que celebraran amb un bon vi, amb denominació –això si-, als peus del Sant, tot agraint-li que no s’hagi interposat en les seves pràctiques que tant bons resultats els hi ha donat.
Recordeu-vos també dels serveis d’auditoria de la Generalitat i del Banco de España, i també dels nombrosos socis i amics que han tingut la sort de rebre els favors de la Institució per part de qui tenia potestat per fer-los.
Per tot això, mai descansarà en la pau de la història.

Recordeu-vos també del cementiri que acollirà les despulles de la finada, en el que hi ha els mateixos sepulturers, que es freguen les mans cada vegada que, de forma barruera treuen el que poden del enjoiat cadàver que fan enterrar.

Perdoneu a tots aquells que pensaren trobar un messies i finalment li han vist la cua i les banyes.

Manresa, tretze d’octubre del fatídic any 2009

fusionat1801 ha dit...

crec que hores d'ara el vostre vot tindria de ser NO, siguin les que siguin les condicions que en l'últim moment ens vulgui vendre "l'impresentable", crec que tots el coneixem i mes tard o mes d'hora acabarà complint l'amenaça.

sas ha dit...

Serà NO. Paraula de coco.

paella ha dit...

Feliu: et pots fotre la "paella" per onte capiga, mentider! Tu ja m'entens ...