dilluns, 16 de novembre del 2009

LES CAMPANES TOQUEN A SOMETENT

La postura intransigent d’una Direcció sorda i cega ens ha portat a un camí sense sortida.

Aquells que haurien de vetllar pel bon funcionament de l’empresa i pilotar una situació nova i delicada han perdut el full de ruta o potser no l’han tingut mai, això ja seria més perillós.

Aquells que no volen i no saben negociar són un terratrèmol de grau màxim per a la plantilla de les tres entitats i un “tsunami” mortal per a una caixa que encara no ha nascut.

Aquells que venien dient que tot allò que tocaven ho convertien en or, a casa nostra, tot el que han tocat ho han convertit en plom.

No podem deixar-los anar sols, són un perill. No podem deixar que se surtin amb la seva.

No podem permetre que destrueixin els nostres llocs de treball. Són uns manefles.

No podem deixar que esborrin la història de tres entitats d’un cop de ploma. Si no respecten el treball que han fet milers d’homes i dones, que amb el seu esforç han aixecat i mantingut 3 institucions, no volem ni imaginar quina mena de estranya criatura volen crear. Pitjor si ha de ser a imatge i semblança seva.

Companys i companyes:
Les campanes ja criden a sometent, a defensar la nostra feina, el nostre futur i les nostres famílies. No és el moment de quedar-se a mirar els telenotícies. És el moment de participar, és el moment de demostrar-los que som vius, que som aquí i que no ens aturaran.

AIXEQUEM-NOS, SORTIM EN DEFENSA DEL NOSTRE TREBALL I DEL NOSTRE FUTUR

DIMARTS A LES 17:30 TOTS DAVANT LA CENTRAL DE CAIXA CATALUNYA


PDF comunicat en PDF