dimecres, 11 de novembre del 2009

INSULT A LA PLANTILLA DE CAIXA MANRESA

Ahir rebíeu el comunicat conjunt de quatre dels sindicats presents a la taula negociadora de l'acord laboral de fusió.

Avui, les seccions sindicals de CCOO i de la UGT que formem part del Comitè d'Empresa de Caixa Manresa volem manifestar que ens sentim enganyats.

Direcció va manifestar públicament que "el que sobren són més oficines que persones". La proposta presentada per la part empresarial contradiu totalment aquesta afirmació.

Direcció ha manifestat reiteradament que tenim els millors professionals del sector. Aleshores, per què avala una proposta que ens converteix en els més mal pagats del sector?

Com justifica Direcció que la segona caixa més ben gestionada de Catalunya no pugui igualar les condicions socials i laborals d'altres amb pitjors resultats i més mal gestionades?

Tenim la sensació que, durant la gestació de la fusió, el que realment es va fer és guardar les "poltrones" d'uns quants a costa dels de sempre: els treballadors.

Emplacem la Direcció perquè, mitjançant un comunicat a la plantilla, es comprometi a fer modificar la postura negociadora de la part empresarial, de tal manera que en la reunió de dilluns vinent, dia 16, se'ns presenti la proposta que els treballadors de Caixa Manresa ens mereixem. Si no és així, farem tot allò que estigui al nostre abast per evitar que aquesta fusió es porti a terme.

PDF comunicat en PDF

9 comentaris:

Serrallonga ha dit...

ADOLFO TODÓ: Tant de bo et perdis en el "gran horitzó".

FELIU FORMOSA: Torna a casa teva, a Manresa no se t'hi ha perdut res, pel que sembla.

Volem un Director General BAGENC.

TODÓ i FORMOSA: la parella benavinguda: FOTEU EL CAMP!

Anònim ha dit...

Formosa: Sembla impossible que tinguis un parent il·lustre, co-fundador del PSUC. Ets l'ovella negra i una persona que només mira per ell i als empleats que els donin per allà. Veste'n, formosa, veste'n i deixan's en pau.

Anònim ha dit...

VAGA JA!

Anònim ha dit...

treballar fins a les 8 del vespre (gratis), fer el rati-1 (dels collons), aguantar els mamons que només (chupan) miren la seva butxaca, anem a les seves convocatories fora d'hores i a sobre els aplaudim (que en som de gilipolles) se'ns rieuen a la cara, ...

1801 ha dit...

Ara es el moment!
ASSEMBLEA DE TREBALLADORS, JA!!!

que no farem res???

que deixarem que es torni a riure de nosaltres el cretí aquell??

visiteu el blog de CCOO de Caixa Catalunya i podreu veure que allà també ha fet amics....

Anònim ha dit...

això no es meu, l'he trobada en un altre blog, ja em perdonarà el seu autor però crec que mereix ser compartida.


ESQUELA

LA INSTITUCIÓ
CAIXA D’ESTALVIS DE MANRESA
(Octubre 1865 – Octubre 2009 )

Ha mort víctima de la cruel malaltia que arrossega en els darrers quinze anys, com a conseqüència de l’egocentrisme, ambició i prepotència dels seus dirigents i sota la condescendència dels seus treballadors, dels polítics municipals, del Govern, del Banc d’Espanya i en general de la societat civil, que no ha dubtat en aplaudir el desori de múltiples accions imprudents que s’han portat a terme i que han conduït a tan fatal desenllaç, tot plegat a canvi del que en diuen “obra social en benefici del territori”, i que finalment i per contagi esdevindrà en una perllongació de la malaltia que ha sigut fatal per a la finada, en benefici, això si, dels que l’han vetllat per assegurar-se del seu fi.
Preguem un record per aquells que han sigut víctimes de la voracitat sens fi en aquests darrers quinze anys; per aquells que durant més de 140 anys han defensat, amb total entrega aquesta finada Institució i recordeu-vos sobre tot, d’aquells que celebraran amb un bon vi, amb denominació –això si-, als peus del Sant, tot agraint-li que no s’hagi interposat en les seves pràctiques que tant bons resultats els hi ha donat.
Recordeu-vos també dels serveis d’auditoria de la Generalitat i del Banco de España, i també dels nombrosos socis i amics que han tingut la sort de rebre els favors de la Institució per part de qui tenia potestat per fer-los.
Per tot això, mai descansarà en la pau de la història.

Recordeu-vos també del cementiri que acollirà les despulles de la finada, en el que hi ha els mateixos sepulturers, que es freguen les mans cada vegada que, de forma barruera treuen el que poden del enjoiat cadàver que fan enterrar.

Perdoneu a tots aquells que pensaren trobar un messies i finalment li han vist la cua i les banyes.

Manresa, tretze d’octubre del fatídic any 2009

Anònim ha dit...

A les tardes que treballi el FF, que ja te la cadira assegurada al costat del seu amic AT. La resta, a les 3, cap a casa! Vaga!

Anònim ha dit...

A cabalgar, a cabalgar, hasta enterrarlos en el mar! Ara és l'hora de fotrel's fora de casa nostra, inclosa la púrria de caps de zona que putegen sistemàticament al personal!!

spartacus ha dit...

Els alts directius són pocs i covards! La resta som 800. Ens deixarem putejar per una minoria de venuts?